Classes de valencià gratuïtes per a treballadors i treballadores municipals

Un objectiu de Compromís des de l’Alcaldia de Burjassot és la normalització, en totes les esferes de la societat, del valencià. És per això que des del principi de la legislatura, l’Oficina de Normalització Lingüística, depenent directament de l’Alcalde, Jordi Sebastià imparteix cursos de valencià gratuïts per als treballadors i treballadores municipals.

La tècnica de l’Oficina de Promoció de Valencià de Burjassot començarà el dimarts 2 d’octubre les classes de valencià adreçades als treballadors de l’Ajuntament. Els destinataris del curs són persones que ocupen un lloc d’atenció al públic, però que no fan servir el valencià com a llengua de comunicació habitual. Per tant, l’objectiu és assolir un nivell intermedi entre l’oral i l’elemental de la Junta Qualificadora. Per això, la finalitat és que aquestes persones vagen, a poc a poc, soltant-se i siguen capaces, a curt termini, de mantindre converses senzilles en valencià, així com d’escriure textos breus (avisos, correus electrònics, etc.) amb correcció.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *