L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, de la qual és President del seu Consell d’Administració el regidor d’Hisenda i Promoció econòmica Emili Altur, juntament amb l’Associació de Comerços i Serveis de Burjassot, estan preparant per als pròxims 28, 29 i 30 de Setembre la seua VIII FIRA DE COMERÇ I GASTRONOMIA.

Un any més, després de l’èxit d’edicions anteriors, el Parc de la Granja reunirà a més de 40 comerços i quasi mitja dotzena d’establiments d’hostaleria que, novament, han apostat per aquesta iniciativa de foment del comerç i restauració locals. L’objectiu de la celebració de la Fira, per a la Regidoria de Promoció Econòmica, és que els comerços i hostalers mostren a tots els veïns i veïnes de Burjassot que no és necessari eixir del municipi per a realitzar les seues compres o gaudir del seu temps d’oci.

El dissabte a les 12.00 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira amb diferents activitats lúdiques i musicals. L’hostaleria participant en la Fira, ofereix als veïns i veïnes de Burjassot, un “esmorzar popular”, en el qual durant tots els dies de la Fira la segona beguda serà gratuïta. Durant tota la Fira hi hauran diferent actuacions i animació comercial. També durant enguany els més menuts seran els protagonistes amb diferents activitats i tallers per a ells. Enguany com novetat, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, CEMEF, tindrà la seua propi Stand, per a informar als veïns dels servios que l’empresa municipal ofereix.