A Compromís pensem que la millor manera de fer política és cedint la paraula al poble. Volem que els ciutadans i les ciutadanes puguen tindre un paper més actiu a l’hora de decidir sobre totes les qüestions que els afecten. Vàrem obrir a les aportacions ciutadanes la nostra proposta de Llei de Transparència i, de la mateixa manera, volem escoltar la teua veu en l’elaboració del nostre Reglament de Primàries. Creiem en els valors de la política oberta.

L’esborrany que ara vos presentem de Reglament de Primàries és una proposta que naix del debat i el treball arreu del territori dels col·lectius de Compromís.

Ara, a més, obrim un període d’Audiència Pública, que durarà fins al 15 de setembre, en què volem escoltar les vostres propostes, opinions, interessos. Podeu enviar-nos-les al mail [email protected] o omplint el formulari que trobareu més a sota i, després de fer balanç amb totes les veus rebudes, la Comissió Executiva de Compromís elaborarà el document de consens per al seu debat i aprovació definitius.