Jordi Sebastià, Emili Altur i Mari Luz Andrés es reuneixen en assemblea amb 200 pares i mares del Col·legi Públic Sant Joan de Ribera

Aquest matí, l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, acompanyat del regidor d’Hisenda, Emili Altur, i la regidora d’Educació, Mari Luz Andrés, han participat en una assemblea amb 200 pares i mares del col·legi públic Sant Joan de Ribera a la Casa de la Cultura, per tal de fer-los arribar les últimes novetats respecte a la situació que pateix aquesta escola. Alhora han escoltat les propostes dels pares i mares i han explicat els informes que en aquests moments hi ha damunt la taula, i als que Conselleria no fa cas, com per exemple l’estudi arquitectònic independent contractat per l’Ajuntament que afirma que l’escola està en ruïna econòmica i és mes barat construïr una nova que reformar-la.

Segons ha declarat Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot, “hi ha molta preocupació pel que puga passar i és voluntat de l’Ajuntament informar puntualment de tot el que ens arribe. Amb totes les discrepàncies tots volem una solució que unifique els xiquets i xiquetes, que siga segura i que garantisca la continuïtat de tots els programes educatius, com ha de ser, i per això treballarem”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *