Aquest cap de setmana, divendres 28 i dissabte 29 de juny, els comerços de Burjassot, coincidint amb les rebaixes d’estiu i amb la III Ruta de la Tapa, eixiran al carrer amb la campanya impulsada per la regidoria de promoció econòmica i el CEMEF, dirigits per Emili Altur, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot.

L’objectiu d’aquesta nova campanya és “acostar l’oferta comercial i de gastronomia de Burjassot durant dos dies als nostres veïns i veïnes, així com a públic de pobles limítrofs, per mostrar la gran diversitat de productes que ofereixen els nostres comerciants i aprofitar aquesta oportunitat per donar a conéixer el seu establiment”, tal com han assenyalat fonts de CEMEF.

La presència dels comerços en el carrer estarà dinamitzada, en els principals eixos comercial, amb animació, serveis i sortejos per a tots els visitants. Durant els dos dies també se celebrarà la III Ruta de la Tapa amb la qual, a més de visitar els comerços del municipi, es podrà recuperar forces degustant les saboroses tapes que els hostalers del municipi prepararan per a l’ocasió a preus molt econòmics: tapa + beguda per tan sols 1,50€.

Participar en aquesta nova campanya de promoció del comerç local té premi per als veïns de Burjassot: sis xecs valorats en 50€ cada un per poder gastar en els comerços que formen part de la campanya, tant per a realitzar compres com per a gaudir de les viandes dels comerços hostalers. Per optar a un dels xecs, tan sols cal aconseguir sis segells dels comerços participants: tres de la ruta de la tapa i altres tres dels comerços que traguen els seus productes al carrer.

Les cartilles, una vegada completades amb els segells i amb les dades personals del participant, hauran de dipositar-se en l’urna situada en l’Ajuntament. El sorteig serà el divendres 12 de juliol a les 12 del matí en el consistori.

La participació en la campanya és gratuïta per als comerciants i hostalers “i els animem que participen en aquest gran esdeveniment en què els seus comerços seran els protagonistes”, segons assenyalen les mateixes fonts.

Tota la informació de la campanya es pot consultar en el web www.carrerdofertes.es i els comerços que vullguen ampliar informació o participar en aquestes jornades poden posar-se en contacte amb CEMEF SLU a través del telèfon 96 316 02 50.