Compromís et necessita! Adhereix-te o fes una aportació econòmica i fem #MésCompromís

A Compromís tenim una nova manera de fer política. Ni ens repartim sobres ni ens condonen deutes els bancs que després rescatem amb diners públics. Només depenem de tu. De persones organitzades solidàriament. De persones que unides ho poden tot. De persones que rescaten persones. Som peixos menuts volem menjar-nos el gran.

Per això ens volen fer callar. Et volen fer callar. No ho permetes. Fes-te adherit/da. Fes una aportació econòmica. Tens moltes possibilitats a triar. Un aleteig d’una papallona en Mèxic pot alçar un huracà a la Xina. Si entre tots i totes aportem el nostre granet d’arena, podrem fer possible l’impossible.

Fem #MésCompromís! 😉

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *