Des de Compromís per Burjassot et convoquem a la manifestació per l’educació pública i de qualitat que tindrà lloc a Burjassot aquest dimecres 8 de maig, a partir de les 17h des de la Plaça de l’Ajuntament. Aquest és el manifest i el cartell de la convocatòria que han elaborat des de la Coordinadora d’AMPES i la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Burjassot.

NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ!!!!

PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA GRATUÏTA I DE QUALITAT!!!!

PER UN NOU SISTEMA SOCIOECONÒMIC AL SERVEI DEL POBLE!!!!

La situació d’empobriment al qual ens duen els governs actuals amb la seues polítiques de retallades de drets i destrucció dels serveis públics ens aboca una volta més a eixir al carrer per dir-los que ja està bé, que estem farts i fartes. Volem un canvi en la situació política actual per superar aquest sistema capitalista que ens porta al desastre. Volem un nou sistema que servisca als intressos de les treballadores i treballadors i del poble en general. Un sistema que garantisca tots els drets i en què el benestar públic siga el fonamental.

Aquesta situació de degradació en l’educació es manifesta al nostre poble en qüestions tan bàsiques com el deteriorament dels edificis públics d’ensenyament al CEIP Sant Joan de Ribera i al CEIP Villar Palasí o en l’impagament de deutes per la banda de les administracions… Per aquests motius, exigim:

LA CONSTRUCCIÓ IMMEDIATA DE L’EDIFICI NOU AL CEIP SANT JOAN DE RIBERA

La reparació integral del sistema elèctric, banys, nova caldera… al CEIP Villar Palasí i el manteniment de tots els altres centres d’ensenyament públic de Burjassot

El restabliment del transport públic als IES Frederica Montseny i Vicent Andrés Estellés

El pagament dels deutes de l’administració a tots els centres d’educació de Burjassot

LA RETIRADA DE L’AVANTPROJECTE DE LLEI DE LA LOMQE

Així mateix et convoquem a secundar la vaga del dia 9 de maig i a no acudir als centres d’ensenyament, ni dur a les teues filles i fills aquest dia i a acudir a la manifestació del dimecres 8 a les 17 hores a la porta de l’Ajuntament de Burjassot.