Espai Dona convoca un concurs d’escultura contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de Burjassot, des del Servei d’Atenció Integral a la Dona, Espai Dona que dirigeix Lluna Àrias, ha convocat el Concurs d’Escultura “Per la Igualtat de Gènere”.

L’objectiu és seleccionar i posteriorment adjudicar el treball de crear una escultura o grup escultural que verse sobre la Igualtat de Gènere i que se situarà visible a la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot. El premi per a l’autor o autora són 4.000 euros.

Per a Lluna Àrias, “La idea era deixar palés el compromís de la nostra ciutat contra la violència de gènere, també, d’una manera física. Volem que aquesta escultura, l’escultura guanyadora, es convertisca en això, en un recordatori de la nostra lliuta des del treball de la nostra regidoria i també de cadascun i cadascuna dels veïns i veïnes de Burjassot”.

Pot participar en la convocatòria qualsevol persona major d’edat resident a Espanya. Es pot concursar de manera individual o col·lectiva. Si és col·lectivament, és necessari designar a una persona com a representant del grup. Els treballs presentats, hauran d’estar lliures de drets. Escultura que se situarà en la Plaça de l’Ajuntament.

Les bases del concurs ja poden consultar-se en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, en la web municipal, www.burjassot.org.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *