Els Ajuntaments de Burjassot i Paterna signen convenis de col·laboració en matèria de serveis socials i promoció econòmica

Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot ha destacat que la signatura d’aquests dos convenis de col·laboració entre poblacions veïnes, encara que gestionades per colors polítics diferents, és un fet molt positiu per a la ciutadania dels dos municipis: “És el moment de sumar esforços i posar-nos per damunt de les diferències polítiques, sobretot per a poder ajudar les persones grans i aquells que pitjor ho estan passant amb aquesta crisi”. “Amb aquests convenis”, ha destacat Sebastià, “potenciem el creixement econòmic dels nostres pobles, l’atenció assistencial i la creació d’ocupació”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *