Estratègia Comboi i CEMEF treballen en la posada en marxa d’un espai de treball col·laboratiu a Burjassot

La paraula ‘Comboi’ fa referència a una capacitat popular consistent a aprofitar aquells recursos disponibles, desvetllar oportunitats en l’escassetat i superar les adversitats col·lectivament. Prenent esta idea com a punt de partida, l’associació sense ànim de lucre Estratègia Comboi (formada per emprenedors i urbanistes amb vocació social) té per objectiu dinamitzar les nostres ciutats i incentivar l’emprenedoria facilitant l’accés a locals a peu de carrer a tota persona interessada en desenvolupar la seva idea professional en un entorn col·laboratiu, generant així dinàmiques de treball en xarxa en què compartir talent i experiència .

En col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot i l’empresa municipal CEMEF , Estratègia Comboi ofereix mediació entre professionals i propietaris de locals comercials en desús, oferint unes condicions de contracte millorades per a les dos parts i implicant a uns i altres en un projecte de valor social. Actualment ambdos parts es troben en el procés de búsqueda de locals adequats i de posada en contacte amb els professionals i empreses interessades .

Estratègia Comboi és un innovador viver d’empreses que té com a objectiu utilitzar els locals buits de Burjassot que puguen ser fàcilment habilitats com oficines a compartir, de manera que s’abarateixen els costos per als usuaris i s’afavoreixen sinergies entre professionals de diferents sectors; potenciant el treball en xarxa i el compartir recursos, alhora que es posen en valor els locals comercials .

No es tracta només de disposar d’un espai compartit de treball (co-working) sinó que a més els professionals tenen accés a un acompanyament empresarial a mida, mentorització, activitats periòdiques de formació i networking. Per participar en el programa com professional no es requereix alta a la Seguretat Social i és totalment compatible amb la prestació per desocupació, obert tant a persones físiques com jurídiques. Per un preu assequible, uns 150 euros, Comboi ofereix als participants accés a un lloc de treball- una taula i una cadira-, aigua, llum, Internet, serveis de mentorització adaptats a les necessitats de l’emprenedor (en comptabilitat, comunicació i xarxes social, protecció de dades, etc ) i una àmplia agenda d’activitats formatives en els locals de la xarxa Comboi .
Per ampliar informaci , poden consultar esta web del projecte, a més de dirigir-se telefònicament al 961131561 o personalment a les oficines del CEMEF. Per a aquelles mostres d’interès rebudes, farem el dia 2 d’octubre una reunió informativa a la Casa de la Cultura de Burjassot.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *