La Regidoria de Promoció Ecònomica de l’Ajuntament de Burjassot presenta Comboi, el projecte d’espais de treball col·laboratiu

Dimecres 27 de març a les 20:30 hores tindrà lloc en la casa de Cultura la presentació de Estratègia Comboi para el Municipi de Burjassot. Aquesta iniciativa, promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, té l’objectiu de fomentar l’activitat emprenedora i la reactivació de l’economia municipal a través del foment del emprenedurisme d’activitats innovadores. Estratègia comboi, el primer espai de la qual ja està obert a Xàbia (la Marina Alta) compta amb el suport a Burjassot, no solament de l’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, sinó també dels agents socials del municipi, amb els quals ha mantingut diferents reunions preparatòries per a engegar el projecte.

 

La idea del projecte és que els emprenedors compartisquen un lloc de treball els uns amb els altres. Es tracta que, com diu la paraula valenciana, facen “comboi” entre ells i es generen sinergies positives per a augmentar les possibilitats d’èxit, descobrir oportunitats en l’escassesa, aprofitar recursos i superar les adversitats col·lectivament. En la presentació del dimecres els responsables d’Estratègia Comboi i representants de l’Ajuntament de Burjassot detallaran les particularitats del projecte i contestaran a totes els dubtes que puguen sorgir.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *