Compromís per Burjassot organitza un sopar-col·loqui amb Arcadi Oliveres

El proper dimecres 3 d’abril, Compromís per Burjassot encetarà un Cicle d’Economia Social amb el sopar-col·loqui amb Arcadi Oliveres President de l’Associació Justícia i Pau, “Economia sostenible a la mesura de les persones”. L’acte es realitzarà al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura a les 20 hores. Com que l’aforament és limitat, les persones interessades en assistir han de formalitzar la seua inscripció enviant un correu electrònic a [email protected] o telefonant al 673 599 917. Pagament del sopar es farà efectiu el mateix dia de l’acte i el seu preu és de 15 € per persona.

Arcadi Oliveres és un reconegut economista, expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en diferents moviments socials i cristians i en diverses publicacions solidàries, i participa en nombroses taules rodones i conferències sobre relacions nord-sud i desarmament.

El 1974 començà a participar en l’organització internacional catòlica Pax Christi dedicada a la promoció de la pau i la reconciliació entre els pobles. El 1981 començà a militar en l’Associació Justícia i Pau de Barcelona, dedicada a la promoció dels drets humans i la pau, organització de la qual n’és l’actual president des del 200. Ha participat en més de 60 llibres o publicacions.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *