Concert de Batà a la seu de Compromís per Burjassot

Aquest divendres 1 de febrer a les 19:30 h. la seu de la Coalicio Compromís per Burjassot, a l’Avinguda Màrtirs de la Llibertat, acollirà el concert, acústic i gratuït, del grup Batà. Aquesta activitat, organitzada pel BLOC Jove de Burjassot i l’Associació Cultural El Gat Negre, compta amb la col·laboració del BLOC-Compromís i Dones en BLOC de Burjassot. Aquesta activitat que els joves valencianistes organitzen a la nova seu de Compromís per Burjassot, en els propers mesos la seguiran altres convocatòries culturals, informatives, reivindicatives…

Batà parteix de la cançó d’autor però va més enllà. Amb una poètica personal i sonoritats pròpies de la “cançó”, una cuidada posada en escena, i un delicat treball de les melodies vocals, els seus concerts prenen aires inimistes i carregats d’ironia amb textos ben explícits.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *