Participa al concert en favor dels processats i expedientats per la Primavera Valenciana

L’Associació Jurídica Primavera Valenciana i L’Assemblea Lluís Vives han organitzat un concert solidari recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses d’uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones detingudes als fets de la Primavera Valenciana, esdevinguts ara fa un any. Per a poder participar cal fer una aportació, fins al proper 30 de gener, a una coneguda plataforma de micromecenatge. Aquestes aportacions, que es poden realitzar a partir dels 15 €, sempre inclouen un llibre, que servirà d’entrada del concert, i altres recompenses com discos, il·lustracions de Paula Bonet, samarretes…

Al concert, que es realitzarà el proper divendres 15 de febrer al Palau de Congressos de València i en el que participaran Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Galavera.

Des del BLOC-Compromís de Burjassot us animem a participar i assistir per tal de donar suport a les persones processades i expedientades injustament, en les brutals càrregues policials contra els estudiants que protestàven pacíficament per les deficiències en les instal·lacions i les retallades de l’ensenyament públic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *