Compromís Burjassot celebrarà eleccions primàries per escollir la llista electoral amb la qual concorreran a les municipals del pròxim any. Una pràctica en què Compromís és una coalició pionera des de les eleccions europees de 2014.

Després d’anomenar Lluna Àrias com a cap de llista a les eleccions municipals de 2019, l’agrupació escollirà la resta de candidats i candidates mitjançant primàries obertes. Un procés democràtic en què qualsevol militant o simpatitzant podrà presentar la seua candidatura per formar part de la llista electoral de Compromís. El procés, iniciat en el mes de setembre i el qual es troba actualment en el termini de presentació de candidatures, conclourà a finals de novembre.

Segons la portaveu i candidata, Lluna Àrias, «triem els nostres candidats i candidates mitjançant un procés participatiu en el qual consultem les bases del partit, amb l’objectiu de democratitzar el funcionament intern de l’organització. Estem convençuts que formarem una llista electoral que represente la pluralitat del nostre poble i amb la qual volem tornar a assolir l’alcaldia de Burjassot.»