Resum audiovisual del ple municipal de juny

En el ple municipal de juny hem demanat la implantació als edificis municipals de mesures de sostenibilitat. La regidora de Media Ambient i portaveu, Lluna Àrias, va explicar el contingut de la moció:

Davant la presentació d’una moció per part de l’Associació de veïns i veïnes Blasco Ibáñez, Lluna Àrias va explicar la postura de Compromís per Burjassot respecte a la proposta de desviar del trànsit en el nucli antic del poble. La portaveu va afirmar que «davant la divergència d’opinions volem consens entre totes les parts implicades tenint en compte les recomanacions tècniques». A Compromís volem que Burjassot aposte per la mobilitat sostenible, la reducció del trànsit i la peatonalització dels carrers del nucli antic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *