Demanem l’eliminació de les places d’aparcament reservades a personal autoritzat

Compromís per Burjassot, com ja va fer la legislatura anterior, vol eliminar les places reservades a personal municipal de l’Ajuntament.

Amb l’objectiu de per una banda, fer una plaça més amable per als vianants i la ciutadania de Burjassot, i per l’altra, ser més respectuosos amb l’entorn de les Sitges, el nostre monument més estimat i representatiu, Compromís per Burjassot vol eliminar les places d’aparcament reservades situades a la plaça Jaume I (entre l’Ajuntament i les Sitges).

La portaveu, Lluna Àrias ha assenyalat que: «Com ja diguérem la legislatura anterior, tindre espais reservats per les regidores i regidors és un privilegi innecessari que a més afecta negativament a la ciutadania de Burjassot. Moltes persones ens han fet arribar el seu malestar per aquesta situació, malestar que compartim. Per això, els regidors i regidores de Compromís ja no en farem ús i demanarem que s’eliminen els espais reservats en la Plaça Jaume I.»

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *