Per un futur sense plàstics a Burjassot

L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, dirigida per Lluna Àrias, ha engegat una campanya per disminuir el consum de plàstics d’un sol ús al municipi. Amb el lema “Un futur sense plàstics” des de la regidoria de Medi Ambient volen conscienciar a la ciutadania de les conseqüències que té el consum de productes de plàstic d’un sol ús per al medi ambient, fent especial èmfasi en les bosses de plàstic, un producte molt consumit en el dia a dia de consumidors i consumidores.

Durant tres dies s’instal·larà un punt d’informació on, a més d’informar dels efectes del plàstic en el medi ambient, es facilitaran bosses de tela a canvi de les bosses de plàstic que porten els veïns i veïnes. Aquestes bosses de tela han estat dissenyades per l’Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot (AVIVA), dirigida per Maria Viu, amb il·lustracions de fruites i hortalisses amb diferents dites valencianes.

Aquest punt d’informació es podrà trobar dimecres 30, de 10:00 a 13:30, a  l’Ajuntament de Burjassot; divendres dia 1, de 16:00 a 20:00, a la plaça Francisca Navarro; i dissabte dia 2, de 10:00 a 14:00, al Mercat de l’Almara de Burjassot.

Amb aquesta iniciativa es donarà a conéixer els problemes generats les bosses de plàstic sensibilitzant a la ciutadania de les conseqüències que té el seu consum per al medi ambient i es proposaran altres hàbits de consum més respectuosos amb l’entorn.

 

 

Arxivat en: Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *