Demanem l’ampliació de l’horari de l’Àrea de Salut Sexual i Reproductiva

El grup municipal de Compromís per Burjassot ha presentat una moció al ple de maig per dotar l’àrea de salut sexual i reproductiva de Burjassot de la infraestructura necessària per a dur a terme les seues tasques.

La proposta naix després que la unitat de salut sexual i reproductiva del centre de salut de Burjassot II arribara a un acord amb la Direcció del centre per ampliar l’horari de funcionament de l’àrea, que no s’ha materialitzat. Malgrat aquest acord, i després de funcionar dos matins i una vesprada més a la setmana durant un mes, la USSR ha tornat a la situació anterior de dos matins per setmana. La raó és que no es disposa dels locals apropiats per a prestar el servei i no es donen les condicions necessàries per a preservar la intimitat de les persones usuàries.

Davant aquest fet, el grup de Compromís per Burjassot presenta aquesta proposta per arribar a un acord amb la Conselleria per tal d’abordar de manera immediata l’augment de l’horari d’atenció que incloga dues vesprades per setmana, així com instar a la Conselleria de Sanitat perquè s’habiliten els locals i les condicions físiques i de treball necessàries per a prestar el servei en les condicions adequades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *