Nova senyalística a l’horta de Burjassot

L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, ha començat la instal·lació de huit panells informatius distribuïts arreu de l’horta de Burjassot.  

Després d’arreplegar la demanda del Consell Agrari, l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot ha gestionat la col·locació de cartells informatius amb la normativa a seguir per a totes les persones que passegen, circulen o treballen a l’horta.

S’han elaborat un total de set panells que, a més de la normativa vigent en l’espai agrícola, inclouen un plànol del territori d’horta i un altre amb el punt d’ubicació. A més, també s’ha col·locat un panell panoràmic amb els camins, la xarxa de séquies, i el nom dels elements patrimonials arquitectònics i hidràulics, marcant els que tenen una protecció especial com a Bé de Rellevància Local (BRL).

Arxivat en: Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *