VLC Negra visita Burjassot amb uns convidats de luxe

La Casa de la Cultura de Burjassot va acollir anit la sisena edició del festival cultural VLC Negra. Amb tres convidats de renom, les i els assistents van poder gaudir de dues tertúlies al voltant del gènere negre. La regidora de Compromís, i vicepresidenta de l’Institut de Cultura i Joventut de Burjassot, Maria Viu, va encetar la vetllada agraint la presència dels convidats i donant la benvinguda als i les assistents.

Gerardo HerreroFernando Marías i Juan Madrid, van formar el cartell d’aquest acte, dividit en dues tertúlies en les quals els autors van poder parlar de moltes temàtiques culturals diferents, com la literatura, el cine, o la creació de guions.

Rafael Maluenda va presentar el primer col•loqui, “Delante y detrás de la cámara”, en el qual Gerardo Herrero i Fernando Marías, dos grans creadors, explicaren la seua experiència com a narradors i la complexitat de les històries que creen.

Una hora més tard, a les 20 hores, va ser el torn del col·loqui “Bajo las alcantarillas”, presentat per Joan Lagardera i on va intervenir Juan Madrid, considerat un dels màxims referents de la novel·la negra europea.

Burjassot va ser una de les seus que acullen VLC Negra, un festival que continua amb la seua programació fins al pròxim 13 de maig.

 

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *