Els col·lectius de Burjassot i Godella de ruta literària per Altea

El passat diumenge 25 de març, els col·lectius de Compromís per Burjassot i Godella organitzaren una ruta literària a Altea, guiada per Joan Borja i Sanz, director del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, sota el nom «Altea, la casa del Mar. Ruta de Carmelina». Els col·lectius de l’Horta Nord van comptar amb la companyia dels companys i companyes de Compromís Altea, en una jornada lúdica i cultural.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta ruta ret homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, historiadora i escriptora valenciana. Ha estat coneguda sobretot com a autora de la novel·la Matèria de Bretanya, per la qual va ser guardonada amb el premi Andròmina l’any 1975, i és pels llocs més significatius que apareixen a l’obra pels que transcorre el recorregut de la ruta literària. L’any 2008 fou distingida “Valenciana de l’any” per la Fundació Huguet.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *