Ja tenim el nostre mural d’Estellés per Píxels

Aquest divendres s’ha presentat el mural gegant del poeta Vicent Andrés Estellés que decora la façana del Col·legi Sant Joan de Ribera, gràcies a la campanya “Estellés per píxels”, sorgida de la Regidoria de Promoció del Valencià que dirigeix Maria Viu, a través d’AVIVA, l’Agència de Promoció del Valencià.

El mural ha estat configurat per xicotets píxels que són, en realitat, versos dels poemes del poeta de Burjassot. Per a completar-lo, durant algunes setmanes ha estat activa a la pàgina web de l’Ajuntament de Burjassot un espai (www.burjassot.org/aviva/ExP) on tota la gent interessada ha pogut compartir el seu poema preferit d’Estellés a través d’un formulari. AVIVA va penjar eixos poemes a les seues xarxes socials i els nou primers usuaris amb més “m’agrada” aconseguiren un xec regal de 30 € per a comprar en les llibreries de Burjassot.

Durant la presentació, s’ha aprofitat per fer lliurament dels xecs-regal, i s’ha organitzat una festa al col·legi amb música, tallers infantils i projecció de la pel·lícula “Canta” en valencià.

Ací teniu algunes imatges de com ha quedat el nostre homenatge permanent a la figura d’Estellés!

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *