El Mercat de l’Almara presenta el seu nou aspecte, després de les millores a l’interior

Dilluns passat, 4 de setembre, va obrir al públic el Mercat Municipal de l’Almara de Burjassot, després de vora tres setmanes d’intens treball en diferents obres de rehabilitació i millora a l’interior del recinte. El pròxim dia 15, a partir de les 18:30, el consistori presentarà al veïnat aquestes millores projectades per la regidoria de Comerç que dirigeix Roc Senent, dMercat de l’Almarae la ma de CEMEF.

Aquesta no serà l’única novetat de la qual es donarà compte, ja que, a més, a partir d’eixe mateix dia 15, el Mercat Municipal tornarà a obrir una vegada per setmana, tots els divendres, també per les vesprades, per a facilitar les compres als veïns i les veïnes de Burjassot.

Segons ha explicat el regidor de Comerç, Roc Senent, “aquesta és, podriem dir, una primera fase de la totalitat de les actuacions que volem implementar per a acabar d’adequar aquest mercat, que va nàixer com a provisional, a les exigències i necessitats de la ciutadania de Burjassot”. Així, de moment, s’ha millorat l’aïllament tèrmic del perímetre de l’edifici, s’ha instal·lat un empisat antilliscant, s’han efectuat les separacions i tancaments de les diferents parades del mercat, i s’han fet altres millores per a facilitar la neteja de les diferents parades.

Finalment, Roc Senent ha remarcat que “cal agrair la bona disposició de les i els comerciants, que s’han mostrat comprensius i tremendament col·laboratius amb aquests treballs, tot i les molèsties que poden haver-los ocasionat, i del president de l’entitat, Vicent Sòria, qui també ha sacrificat de segur bona part de les seues vacances per fer realitat una intervenció complexa, com aquesta, respectant els temps previstos”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *