Els comerços de Burjassot es menegen al juliol

Estem ja en rebaixes i els comerços de Burjassot ens mobilitzen perquè ens aprofitem al màxim dels descomptes. Per això, l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, ha organitzat una nova jornada de “Botigues al carrer”, que tindrà lloc demà dissabte 8 de juliol.

Amb aquesta nova jornada de promoció del comerç local, els comerciants de Burjassot volen agrair la fidelitat dels clients, mostrant i exposant els seus articles i productes, a preus rebaixats.

El cap de setmana següent, divendres 14 i dissabte 15, els establiments hostalers de Burjassot ja estan preparant una nova edició de la Ruta de la Tapa del municipi. Com habitualment, els establiments de la XIV Ruta de la Tapa estaran repartits en dues zones, com és habitual, i en aquesta edició es comptarà, una vegada més, amb la participació de dos Food Truck, que se situaran en la Plaça de l’Ajuntament.

Com cada edició de la ruta, participar en la mateixa té premi. Una vegada emplenada la cartilla que es facilitarà en els establiments participants, i que ha de tenir dos encunys de cadascuna de la zones de la ruta, es podrà dipositar en l’urna que es situarà en l’Ajuntament per a optar a guanyar un dels tres sopars, per valor de 50 euros, que es sortejaran el 19 de juliol, en l’Ajuntament, a les 12 hores.

Però a més, coincidint amb la celebració de la Ruta de la Tapa, el divendres 14 de juliol, se celebrarà La Nit Oberta. De 20h a 23h, nombrosos comerços de Burjassot mantindran les seues portes obertes perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d’una nit en la qual podran, d’una banda, beneficiar-se de les ofertes del comerç local i, per una altra, gaudir d’una nit de tapeo, tot amenitzat amb animació de carrer.

Teniu més informació en la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerç i en CEMEF, 96 316 02 50 i en el correu electrònic empreses4@cemef.com.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *