El regidor de Medi Ambient, Emili Altur, i la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, han participat ja en les visites que l’alumnat de primària de les nostres escoles està fent a l’Ajuntament, en el marc del projecte del Ple Infantil. La idea és que coneixen de primera ma aquesta institució i el treball que es desenvolupa des de cadascuna de les regidories.

Els xiquets i xiquetes, a més, treballen a classe propostes per a desenvolupar en l’àmbit de la regidoria que els ha “tocat”. Així, pel que fa al Medi Ambient, a més de parlar de les diferents iniciatives que es promouen per a la defensa de l’Horta, l’eficiència energètica i la protecció del nostre ric patrimoni natural, Emili Altur els ha demanat idees per a col·laborar en el projecte de censat d’arbratge de Burjassot en el qual treballa l’Oficina de Sostenibilitat. L’alumnat haurà de dur-les transformades en propostes d’actuació al Plenari Infantil que se celebrarà el pròxim dia 30.

Des de la regidoria d’Igualtat, Lluna Àrias també ha compartit amb els més menuts les accions que desenvolupa Espai Dona i els ha convidat a participar en algunes de les seues campanyes, com la de “Els joguets no tenen sexe”, que es desenvolupa en les setmanes prèvies al Nadal per a conscienciar als consumidors sobre la importància d’educar en la igualtat, també, en el joc.

img_20161107_121749 img_20161107_121901 img_20161108_111319