L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Roc Senent, ha impulsat una nova edició de  la campanya Carrer d’Ofertes per al pròxim dissabte 29 d’octubre. 

La iniciativa, que es realitza en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Servicis del municipi, aprofita la coincidència amb la popular festa de Halloween per a, a més d’oferir interessant ofertes i descomptes, convidar als comerços a decorar el seu establiment amb temàtica pròpia d’aquesta celebració i lliurar caramels a les xiquetes i xiquets que s’acosten. A més, en aquesta campanya es vol fomentar la col·laboració entre comerços i per això es convida a que aquells que estiguen situats en els principals eixos comercials “apadrinen” a un altre no situat en aquests eixos, per a poder celebrar aquest dia tan especial i puguen establir sinergies de col·laboració entre tots dos.

Les ofertes dels comerços es publicaran al web: www.carrerdofertes.es i en la pàgina de Facebook: burjamiedo. Els comerços que desitgen participar en aquesta hauran de confirmar-ho enviant un correu a [email protected] o telefonant al 96 316 02 50.

carrer-ofertes-2016-779x1024