El Diputat provincial de Compromís i regidor a Burjassot, Emili Altur, ha acompanyat els Eurodiputats Jordi Sebastià, anterior Alcalde del poble, Ernest Maragall i Jill Evans, membres de la comissió de d’educació i cultura del parlament europeu pel grup ALE-Verds, al CEIP Sant Joan de Ribera per a que l’AMPA els explicara de primera mà la situació en què es troba el col·legi. A l’acte han assistit també membres del Col·legi Públic Ciutat de Cremona, d’Alaquàs, que també han hagut de lluitar perquè la Conselleria no els tancara la línia de 3 anys.

D’aquesta manera Jordi Sebastià compleix la promesa de portar els problemes de Burjassot a Europa, fent palès que els diners del Banc Europeu d’Inversions no han arribat a la reforma efectiva del CEIP, igual que en molts altres casos, tal i com ha assenyalat el BEI en els seus informes. Sebastià, ha volgut que els seus companys Maragall i Evans, representants del seu grup a l’eurocambra, ALE-VERDS, a la comissió d’educació i cultura, conegueren personalment la situació de les infraestructures educatives valencianes. En la seua visita a Burjassot han pogut intercanviar impressions amb membres de l’AMPA, la junta directiva del centre i FAPA.

En paraules d’Emili Altur: “Des de Compromís per Burjassot continuem lluitant perquè les xiquetes i xiquets del Sant Joan de Ribera puguen tindre una escola digna, com no pot ser d’altra manera, participant amb ells en actes com l’entrega de signatures a la Conselleria d’Educació per demanar que es facen realitat les obres que el col·legi necessita”.