Lluna Arias, com a Regidora d’Espai Dona de Burjassot, us invita als següents actes, organitzats a través d’Espai Dona, i emmarcats en el Dia Internacional de la Dona:

– La presentació dels “llibres de records per al teu nadó”, que son els primers llibres de records per a famílies homo i monoparentals. La presentació serà el dia 4 de març, a les 19:00h, a la Casa de la Cultura. Podreu trobar la informació a través del següent enllaç:http://cultura.burjassot.org/…/presentacion-libros-de-recu…/

– Dijous que ve, dia 5 de març, a les 19:00h, es projectarà en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot, el premiat curt documental“Sari Rosa” de Mª José Anrubia i Rafa Arroyo. Aquest treball s’ha portat el Primer Premi de Curts en Femení del 2014, ha estat en la Secció Oficial de Festivals tant nacionals com a internacional com els celebrats a Portugal, USA, Madrid, Bilbao, Austràlia, Bagdad, Perú, Suïssa,… i ens parla de la discriminació de la dona en l’Índia i de com els ha eixit una salvadora que vesteix de rosa, Sari Rosa.