Des de Espai Dona, organisme depent de la Regidora Lluna Arias, comencen el programa Irene en gran part dels centres educatius del municipi; programa que té com a objectiu la informació, formació i prevenció de la violència sexual en adolescents i joves. Dijous 12 acte de portes obertes al Centre Isaac Peral.

El desenvolupament d’aquest programa, tal com hi ha assenyalat Lluna Àrias, “és de vital importància per la detecció d’actituds masclistes i violentes en la població més jove” i, a més, inclou també accions formatives per a la població en general i per als professionals en contacte amb joves i adolescents.

Per aquest motiu, des d’Espai Dona, s’ha programat per a dijous que ve 12 de febrer, a partir de les 19 h en el Centre Socioeducatiu Isaac Peral, una jornada de portes obertes, gratuïta, per a totes aquelles persones que vullguen conéixer el programa, com es treballa en ell i com detectar i previndre la violència sexual en joves i adolescents. La jornada estarà impartida per Mireia Gascó i Macarena Gil, Pedagoga i Psicòloga respectivament, encarregades de la formació i informació del dit programa, i les qui també s’encarregaran de la formació dels professionals.

Us esperem!