Els propers 2, 4 i 5 d’octubre se celebrarà la IV edició de les “Festes Alternatives de Burjassot”, organitzades pel Bassot, amb la següent programació:

Dimecres 2: 19 h.- Projecció del programa documental “Los olvidados” sobre l’accident del metro de València, amb la presència de membres de l’associació de víctimes (AVM3J)

Divendres 4: 21 h.- Sopar/Festa al carrer. Cal reservar al correu [email protected] A les 23h.- Cant d’estil i actuació del grup “Tres Fan Ball”

Dissabte 5: de 10 a 15h.- Campionat Antifeixista de Futbet (5 contra 5). Premi: Samarreta del col·lectiu antifeixista de Burjassot. Els beneficis aniran a aquest col·lectiu. Les inscripcions s’han de realitzar al correu [email protected] indicant el nom dels jugadors i el nom de l’equip abans del 25 de setembre. Inscripció 2 € per persona. 19:30h.- Concert amb els grups: “Femelleta entre tus tetas” (punk dels 80), “Skatuttipresto” (Ska), “Triburock” (versions de rock estatal), “Superbia” (Punk Oi), “La Caravana” (Ska-Reggae-Rumba).

Totes les activitats es realitzaran al Carrer Pablo Iglesias 49, excepte el campionat de futbet.